O IQCure konceptu - LifeClass - Sveti Martin
Slovenščina

O IQCure konceptu

Jeste li znali da u svega 40 minuta možete promijeniti svoj život?

IQCure Better Life

U hotelu Spa Golfer u Termama Sveti Martin, smjestio se i dobro uklopio u postojeći hotelski sadržaj novi i jedinstveni zdravstveni centar pod nazivom IQCURE®better life. IQCURE® je medicinsko turistički koncept pod zajedničkim nazivom HEALTHNESS koji je jedinstven u svijetu, te objedinjuje odmor, zdravlje i wellness.

Healthness vacation

Ako nikada niste bili u Međimurju, svakako vam predlažemo da se zaputite u Gornje Međimurje i to u samo srce ovog brežuljkastog područja -Terme Sveti Martin. Bilo da ste ljubitelj domaće hrane, bilo da ste rekreativac ili profesionalni biciklist, bilo da želite boraviti u ljekovitoj mineralnoj vodi ili bilo da vam je vaše zdravlje na prvom mjestu, te se želite opustiti uz preventivne programe i riješiti se stresa, ovo je onda pravo mjesto za vas.

10 razloga zašto...

U ponudi su osobne konzultacije, terapeutski programi, analiza i dijagnoza, medical Wellness & SPA doživljaji, medicinski fitness, programi prehrane, brain wellness, zdravi san, ljekovita termomineralna voda, lokalna i zdrava gastronomija, i mnoge druge.

Sve na jednom mjestu